Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Uitwijk

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Uitwijk? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Uitwijk! Op dit platform ontdek je veel tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-uitwijk

Een schoonmaakster in Uitwijk vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Uitwijk inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Uitwijk zoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt poetsen. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er speciale online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Uitwijk

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Uitwijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Uitwijk, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Zierikzee, Ouwerkerk, Waardhuizen en Almkerk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes binnen- en buitenshuis. Bijgaand check je een overzicht met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • De garage opruimen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,50 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse organisaties die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Uitwijk. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen plus minus €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot wel €19,25 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Indien gewenst kan je afspraken maken over afwassen of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Uitwijk hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan het aantal m2, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Uitwijk?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie