Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Almkerk

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Almkerk? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Almkerk! Op dit platform verstrekken we diverse tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-almkerk

Een schoonmaakster in Almkerk gezocht

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Almkerk inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Als laatste zijn er diverse platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Almkerk vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, ervaring en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt aan huis op de overeengekomen datum. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Almkerk

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Almkerk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Almkerk, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Waardhuizen, Uitwijk, Woudrichem en Rijswijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bekijk je een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,80 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor bevordert het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Almkerk. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen de €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot zo’n €15,50 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Almkerk hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Almkerk?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie