Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Benningbroek

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Benningbroek? Steeds meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Benningbroek! Op deze pagina verstrekken we praktische tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bieden we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-benningbroek

Een schoonmaakster in Benningbroek inhuren

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Benningbroek inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zijn er diverse handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Benningbroek vinden

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster bij je thuis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Medemblik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Benningbroek

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Benningbroek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Benningbroek, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Sijbekarspel, Abbekerk, Zuidermeer en De Goorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het volgende deel check je een opsomming met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • De was wegwerken.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp uit de regio al vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Benningbroek. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, scholen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot €16,75 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die gedaan worden: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Benningbroek huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor onder andere afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Benningbroek?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten bedragen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie