Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Abbekerk

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Abbekerk? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Abbekerk! Op dit platform lees je nuttige tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-abbekerk

Een schoonmaakster in Abbekerk gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Abbekerk inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Abbekerk zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en beschikbare helpers vinden. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Medemblik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Abbekerk

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Abbekerk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Abbekerk, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Lambertschaag, De Weere, Sijbekarspel en Benningbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel verstrekken we een lijst met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,80 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Abbekerk. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot €16,00 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Abbekerk huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld ramen lappen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Abbekerk?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie