Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Angerlo

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Angerlo? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Angerlo! Op deze website ontdek je volop tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-angerlo

Een schoonmaakster in Angerlo zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Angerlo inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Afsluitend kan je gebruik maken van praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Angerlo zoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, takenpakket en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op diverse online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Zevenaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Angerlo

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Angerlo

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Angerlo, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Giesbeek, Lathum, Tonden en Leuvenheim.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bekijk je de meest voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al voor €12,70 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte heeft effect op een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Angerlo. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen plus minus €21,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot zo’n €19,25 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Angerlo laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor onder andere keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van de grootte van de woning, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Angerlo?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie