Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lathum

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Lathum? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Lathum! Op dit platform tref je duidelijke tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 p/uur.

schoonmaker-zoeken-lathum

Een schoonmaakster in Lathum gezocht

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Lathum inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Lathum vergelijken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp bij je thuis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is goed om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en vertel waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Zevenaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lathum

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Lathum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Lathum, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in De Steeg, Drempt, Giesbeek en Angerlo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom huis. In onderstaande paragraaf tref je enkele veel voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,00 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmakers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Lathum. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen de €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot €15,75 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: dweilen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Lathum kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van het aantal ruimtes, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Lathum?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie