Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zevenaar

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Zevenaar? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Zevenaar! Op deze website delen wij concrete tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook delen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-zevenaar

Een schoonmaakster in Zevenaar zoeken

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Zevenaar inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zijn er diverse praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Zevenaar zoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt een beroep doen op diverse online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Zevenaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zevenaar

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Zevenaar

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Zevenaar, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Duiven, Westervoort, Rozendaal en Renkum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser helpt jou graag met allerlei karweitjes in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf tref je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,50 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor stimuleert het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene schoonmakers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Zevenaar. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot zo’n €18,25 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die gedaan worden: dweilen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Zevenaar kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Zevenaar?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan bedragen tussen de €375,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie