Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tolkamer

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Tolkamer? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Tolkamer! Op onze schoonmaakwebsite vind je duidelijke tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-tolkamer

Een schoonmaakster in Tolkamer zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Tolkamer inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Tolkamer vinden

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op praktische platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Zevenaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tolkamer

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Tolkamer

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Tolkamer, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Groessen, Loo Gld, Lobith en Herwen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw is er voor alle klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand verstrekken we enkele veel voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,60 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere bedrijven in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Tolkamer. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen de €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot €16,75 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: ramen wassen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over opruimen of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Tolkamer laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor onder andere afstoffen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Tolkamer?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie