Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Groessen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Groessen? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Groessen! Op deze website delen wij nuttige tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-groessen

Een schoonmaakster in Groessen vinden

Heb je een druk leven en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Groessen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je allerlei praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Groessen zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals prijs, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw aanmelding beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is verstandig om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke online zoekmachines die jou helpen zoeken. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Duiven.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Groessen

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Groessen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Groessen, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Loo Gld, Didam, Tolkamer en Lobith.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei klussen in en rondom jouw woning. Bijgaand verstrekken we enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al voor €13,40 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse schoonmaakondernemers in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Groessen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €24,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot €20,00 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die gedaan worden: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Groessen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het aantal m2, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Groessen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie