Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuweschoot

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Nieuweschoot? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Nieuweschoot! Op deze pagina bekijk je veel tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder delen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-nieuweschoot

Een schoonmaakster in Nieuweschoot zoeken

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Nieuweschoot inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nieuweschoot opzoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op het gekozen moment. Het is slim om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Care.com: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuweschoot

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Nieuweschoot

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuweschoot, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Oranjewoud, Mildam, Oudeschoot en Terband.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder check je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al voor €13,20 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Nieuweschoot. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen +/- €23,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot wel €17,75 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Nieuweschoot kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor onder andere keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Nieuweschoot?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven bedragen tussen de €350,00 tot €500,00.

Plaats een reactie