Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heerenveen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Heerenveen? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Heerenveen! Op dit platform ontdek je nuttige tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-heerenveen

Een schoonmaakster in Heerenveen vinden

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Heerenveen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Heerenveen zoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, takenpakket en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heerenveen

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Heerenveen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Heerenveen, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Weststellingwerf, De Fryske Marren, Ooststellingwerf en Steenwijkerland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bieden wij een overzicht met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,50 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor heeft effect op het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Heerenveen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen +/- €22,50 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot +/- €20,00 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Verder kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Heerenveen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Heerenveen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie