Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwehorne

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Nieuwehorne? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Nieuwehorne! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we volop tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-nieuwehorne

Een schoonmaakster in Nieuwehorne inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Nieuwehorne inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Nieuwehorne opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is goed om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van nuttige bemiddelaars die daarbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulpstudent.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwehorne

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Nieuwehorne

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Nieuwehorne, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Bontebok, Oldeberkoop, Oudehorne en Hoornsterzwaag.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf verstrekken we enkele veel voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,50 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Nieuwehorne. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen de €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot +/- €20,00 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Nieuwehorne laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Nieuwehorne?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan bedragen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie