Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oudehorne

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Oudehorne? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Oudehorne! Op onze schoonmaakwebsite delen wij diverse tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens behandelen we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €12,80 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-oudehorne

Een schoonmaakster in Oudehorne vinden

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Oudehorne inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Oudehorne zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, ervaring en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw verzoek ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is handig om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn diverse Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oudehorne

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Oudehorne

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Oudehorne, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Nieuwehorne, Bontebok, Hoornsterzwaag en Jubbega.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Hieronder bieden wij een opsomming met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,20 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor helpt bij een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Oudehorne. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €23,50 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot €18,50 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Oudehorne huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Oudehorne?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie