Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Jubbega

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Jubbega? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Jubbega! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je nuttige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-jubbega

Een schoonmaakster in Jubbega vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Jubbega inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste heb je allerlei online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Jubbega zoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt aan huis op het gekozen moment. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er diverse Apps en websites die jou helpen zoeken. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Jubbega

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Jubbega

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Jubbega, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hoornsterzwaag, Oudehorne, Hemrik en Lippenhuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bekijk je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,40 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte stimuleert gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Jubbega. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €20,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot zo’n €17,75 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten water geven.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Jubbega hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Jubbega?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie