Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hemrik

Wil je een schoonmaakhulp in Hemrik? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Hemrik! Op onze schoonmaakwebsite lees je nuttige tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-hemrik

Een schoonmaakster in Hemrik gezocht

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Hemrik inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Hemrik inhuren

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser aan de slag gaat. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is verstandig om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan nuttige applicaties die je hierbij helpen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Opsterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hemrik

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hemrik

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hemrik, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Jubbega, Hoornsterzwaag, Lippenhuizen en Terwispel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster is er voor alle werkzaamheden in en rondom huis. In het overzicht hieronder verstrekken we een opsomming met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,70 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Hemrik. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot wel €18,75 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die afgewerkt worden: afstoffen, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over opruimen of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Hemrik huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Hemrik?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie