Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Langelille

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Langelille? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Langelille! Op deze pagina vind je volop tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Verder delen we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-langelille

Een schoonmaakster in Langelille zoeken

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Langelille inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je steeds meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Langelille vergelijken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is slim om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en geef aan wat je precies verwacht. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Langelille

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Langelille

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Langelille, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Munnekeburen, Oldelamer, Scherpenzeel en Spanga.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom jouw woning. Hieronder check je een overzicht met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,10 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal organisaties in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Langelille. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen de €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot wel €15,25 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over opruimen of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Langelille huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Langelille?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €500,00.

Plaats een reactie