Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oldelamer

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Oldelamer? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Oldelamer! Op dit platform delen wij duidelijke tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-oldelamer

Een schoonmaakster in Oldelamer vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Oldelamer inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Oldelamer opzoeken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw aanvraag wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige webapplicaties die je hierbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oldelamer

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Oldelamer

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Oldelamer, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Nijelamer, Nijeholtwolde, Munnekeburen en Langelille.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in en rondom huis. In het gedeelte hieronder check je de meest gangbare klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de omgeving al voor €13,20 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende schoonmakers in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oldelamer. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen +/- €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot zo’n €20,00 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Oldelamer huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Oldelamer?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie