Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nijeholtwolde

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Nijeholtwolde? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Nijeholtwolde! Op deze pagina verstrekken we nuttige tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-nijeholtwolde

Een schoonmaakster in Nijeholtwolde zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Nijeholtwolde inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nijeholtwolde inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er speciale webapplicaties die jou helpen zoeken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nijeholtwolde

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Nijeholtwolde

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nijeholtwolde, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Slijkenburg, Akkrum, Nijelamer en Oldelamer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand vind je een opsomming met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,00 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende organisaties in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Nijeholtwolde. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen plus minus €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot €17,50 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale taken die uitgevoerd worden: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Nijeholtwolde kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het type woning, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Nijeholtwolde?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie