Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Akkrum

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Akkrum? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Akkrum! Op ons portaal ontdek je veel tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 p/uur.

schoonmaker-zoeken-akkrum

Een schoonmaakster in Akkrum vinden

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Akkrum inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste heb je steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Akkrum inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Kies enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer de opdracht passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er speciale bemiddelaars die daarbij helpen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Nationalehulpgids.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Akkrum

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Akkrum

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Akkrum, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Terherne, Aldeboarn, Slijkenburg en Nijeholtwolde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder verstrekken we de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp in de buurt al vanaf €12,50 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal bedrijven in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Akkrum. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €20,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen ongeveer €22,50 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,50 tot +/- €16,00 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Akkrum hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Akkrum?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie