Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Terherne

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Terherne? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Terherne! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je volop tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-terherne

Een schoonmaakster in Terherne vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Terherne inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Terherne zoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn diverse vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Terherne

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Terherne

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht check je adressen van schoonmaakspecialisten in Terherne, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Aldeboarn, Goëngahuizen, Akkrum en Slijkenburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder verstrekken we een opsomming met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,20 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte heeft effect op de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene bedrijven in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Terherne. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €23,50 en €30,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot €17,25 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Terherne laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het type woning, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Terherne?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie