Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Spaubeek

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Spaubeek? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Spaubeek! Op onze schoonmaakwebsite tref je diverse tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-spaubeek

Een schoonmaakster in Spaubeek zoeken

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Spaubeek inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Als laatste kan je gebruik maken van praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Spaubeek zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt werken. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat voor jou van belang is. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van verschillende webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Nationalehulpgids.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Beek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Spaubeek

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Spaubeek

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Spaubeek, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Maastricht Airport, Ulestraten, Sweikhuizen en Geleen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper is er voor alle schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder check je enkele veel voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,70 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse aanbieders in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Spaubeek. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van kantoren, scholen, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot zo’n €16,25 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Spaubeek huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Spaubeek?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie