Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Werkendam

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Werkendam? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Werkendam! Op deze pagina vind je veel tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-werkendam

Een schoonmaakster in Werkendam zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Werkendam inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Werkendam opzoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Kies meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra de opdracht positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van handige applicaties die je hierbij helpen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Werkendam

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Werkendam

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Werkendam, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Sleeuwijk, Nieuwendijk, Kedichem en Leerbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Bijgaand bieden wij enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,20 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei aanbieders in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Werkendam. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen ongeveer €23,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot €16,00 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die de hulp uitvoert: dweilen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Werkendam hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Werkendam?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie