Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sleeuwijk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Sleeuwijk? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Sleeuwijk! Op deze pagina lees je volop tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-sleeuwijk

Een schoonmaakster in Sleeuwijk vinden

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Sleeuwijk inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Sleeuwijk vinden

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan huis komt. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Filter op kosten, takenpakket en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht ingewilligd wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een goede schoonmaker is best lastig. Er bestaan nuttige bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sleeuwijk

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Sleeuwijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Sleeuwijk, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Nieuwendijk, Wijk en Aalburg, Werkendam en Kedichem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom huis. Hieronder delen wij enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,80 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor bevordert een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse schoonmaakondernemers in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Sleeuwijk. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €25,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot zo’n €17,25 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Sleeuwijk kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sleeuwijk?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten liggen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie