Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zelhem

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Zelhem? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Zelhem! Op onze schoonmaakwebsite lees je concrete tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-zelhem

Een schoonmaakster in Zelhem inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Zelhem inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ook heb je allerlei online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zelhem opzoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt werken. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en communiceer wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er diverse online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Bronckhorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zelhem

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Zelhem

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zelhem, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Halle, Wehl, Gaanderen en Hummelo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf bieden wij een lijst met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende organisaties in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Zelhem. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van scholen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen plus minus €21,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot €18,00 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die gedaan worden: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Zelhem kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van het aantal m2, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Zelhem?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie