Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oudega

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Oudega? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Oudega! Op deze pagina tref je praktische tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook delen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €12,80 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-oudega

Een schoonmaakster in Oudega zoeken

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Oudega inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Oudega inhuren

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanmelding wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oudega

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Oudega

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Oudega, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Kolderwolde, Hemelum, Elahuizen en Oudemirdum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder tref je enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleren wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al voor €12,50 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor heeft effect op het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene schoonmaakondernemers in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Oudega. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen plus minus €23,50 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot +/- €15,50 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale werkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Oudega hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Oudega?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie