Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Boxtel

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Boxtel? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Boxtel! Op deze website delen wij praktische tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-boxtel

Een schoonmaakster in Boxtel inhuren

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Boxtel inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Verder heb je steeds meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Boxtel vinden

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt poetsen. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw aanmelding beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van nuttige online marktplaatsen die je hierbij helpen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Boxtel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Boxtel

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Boxtel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Boxtel, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Zaltbommel, Maasdriel, Sint-Michielsgestel en Vught.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in jouw huishouden. Bijgaand delen wij een overzicht met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al voor €13,00 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte bevordert een efficiënte werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Boxtel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen de €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot wel €15,50 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die gedaan worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Boxtel laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Boxtel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie