Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Esch

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Esch? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Esch! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we handige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-esch

Een schoonmaakster in Esch zoeken

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Esch inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Esch vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan nuttige websites die jou helpen zoeken. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Boxtel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Esch

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Esch

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Esch, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Liempde, Zuilichem, Gemonde en Den Dungen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom huis. In het gedeelte hieronder delen wij een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen wassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor bevordert een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende organisaties in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Esch. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen om en nabij de €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot wel €15,00 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Esch kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Esch?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie