Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Liempde

Wil je een schoonmaakhulp in Liempde? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Liempde! Op dit platform delen wij volop tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-liempde

Een schoonmaakster in Liempde inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Liempde inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Liempde zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. We raden aan om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn nuttige bemiddelaars die je hierbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Boxtel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Liempde

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Liempde

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Liempde, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zuilichem, Brakel, Esch en Gemonde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel bieden wij de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende aanbieders in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Liempde. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €22,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,10 tot €17,50 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Liempde huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Liempde?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie