Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Brakel

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Brakel? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Brakel! Op deze website delen wij handige tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-brakel

Een schoonmaakster in Brakel inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Brakel inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ook heb je steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Brakel vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp aan huis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat de opdracht ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Zaltbommel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Brakel

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Brakel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Brakel, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Poederoijen, Aalst, Zuilichem en Liempde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bieden wij een overzicht met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,80 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte heeft effect op productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei organisaties die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Brakel. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen plus minus €25,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,90 tot €15,50 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Brakel kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het aantal m2, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Brakel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie