Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Herwen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Herwen? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Herwen! Op onze schoonmaakwebsite lees je concrete tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens delen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-herwen

Een schoonmaakster in Herwen inhuren

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Herwen inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Herwen vinden

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Selecteer enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is best lastig. Er bestaan speciale online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Zevenaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Herwen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Herwen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Herwen, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Lobith, Tolkamer, Aerdt en Pannerden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder bekijk je een opsomming met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,30 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei aanbieders in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Herwen. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen +/- €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot zo’n €19,25 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Herwen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Herwen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie