Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Klijndijk

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Klijndijk? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Klijndijk! Op deze website bieden we duidelijke tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-klijndijk

Een schoonmaakster in Klijndijk vinden

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Klijndijk inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend kan je gebruik maken van speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Klijndijk vinden

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn nuttige vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Borger-Odoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Klijndijk

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Klijndijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Klijndijk, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Valthe, Odoorn, Zwinderen en Gees.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,50 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor zorgt voor een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende dienstverleners in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Klijndijk. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €25,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot wel €16,25 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen. Verder kan je afspraken maken over afwassen of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Klijndijk huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor onder andere keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Klijndijk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan liggen tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie