Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zwinderen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Zwinderen? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Zwinderen! Op ons portaal tref je concrete tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-zwinderen

Een schoonmaakster in Zwinderen zoeken

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Zwinderen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zwinderen zoeken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van nuttige vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zwinderen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Zwinderen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Zwinderen, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Klijndijk, Valthe, Gees en Oosterhesselen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser is er voor alle huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf vind je een overzicht met huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt al voor €13,20 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor bevordert gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal organisaties in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zwinderen. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen de €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot zo’n €15,00 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Zwinderen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Zwinderen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie