Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Valthe

Wil je een schoonmaakhulp in Valthe? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Valthe! Op schoonmakerzoeken.nl tref je nuttige tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-valthe

Een schoonmaakster in Valthe zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Valthe inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zien wij steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Valthe zoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn praktische platforms die je hierbij helpen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Borger-Odoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Valthe

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Valthe

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Valthe, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Odoorn, Odoornerveen, Klijndijk en Zwinderen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in en rondom huis. In het volgende deel tref je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,50 per 60 minuten.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Valthe. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen ongeveer €24,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot €15,50 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Valthe kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Valthe?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie