Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tjalleberd

Wil je een schoonmaakhulp in Tjalleberd? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Tjalleberd! Op deze pagina vind je praktische tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-tjalleberd

Een schoonmaakster in Tjalleberd zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Tjalleberd inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Tjalleberd vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt poetsen. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Kies verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw verzoek passend is voor de werknemer heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er diverse vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tjalleberd

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Tjalleberd

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Tjalleberd, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Luinjeberd, Rottum, Gersloot en De Knipe.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. Hieronder tref je de meest gangbare klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp in de buurt al voor €13,30 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal bedrijven in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Tjalleberd. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals ramen lappen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €21,50 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot zo’n €19,75 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klussen die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Tjalleberd hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van stofzuigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het type woning, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Tjalleberd?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie