Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rottum

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Rottum? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Rottum! Op schoonmakerzoeken.nl lees je nuttige tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-rottum

Een schoonmaakster in Rottum zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Rottum inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Verder heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Rottum inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt werken. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, takenpakket en reviews.

 4. Contact opnemen

  Kies meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er praktische websites die jou helpen zoeken. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Care.com: Snel in contact komen met helpers in de buurt van De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rottum

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Rottum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Rottum, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Rotstergaast, Rotsterhaule, Luinjeberd en Tjalleberd.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster is er voor alle klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder delen wij een lijst met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al voor €12,60 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor bevordert productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei dienstverleners in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Rottum. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen +/- €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot wel €16,75 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Rottum huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Rottum?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie