Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rockanje

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Rockanje? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Rockanje! Op deze website ontdek je praktische tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bieden we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-rockanje

Een schoonmaakster in Rockanje vinden

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Rockanje inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Rockanje opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser bij je thuis komt. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw uitnodiging beantwoord wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een goede schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van praktische portalen die je hierbij helpen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Care.com: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Westvoorne.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rockanje

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Rockanje

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Rockanje, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Zwartewaal, Middelharnis, Tinte en Oostvoorne.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder delen wij enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,70 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor bevordert de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal schoonmakers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Rockanje. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals ramen lappen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €22,00 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen plus minus €24,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot zo’n €18,00 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Rockanje hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Rockanje?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten bedragen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie