Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oostvoorne

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Oostvoorne? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Oostvoorne! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je duidelijke tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-oostvoorne

Een schoonmaakster in Oostvoorne inhuren

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Oostvoorne inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zien wij steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Oostvoorne vinden

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt werken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, ervaring en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een bedreven schoonmaker is best lastig. Er bestaan diverse webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Westvoorne.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oostvoorne

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Oostvoorne

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oostvoorne, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Tinte, Rockanje, Vierpolders en Oudenhoorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf bekijk je een lijst met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,80 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse dienstverleners in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Oostvoorne. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, kantoren, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €25,00 en €31,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot wel €17,75 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Oostvoorne huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor onder andere afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Oostvoorne?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie