Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oudenhoorn

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Oudenhoorn? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Oudenhoorn! Op deze website delen wij veel tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-oudenhoorn

Een schoonmaakster in Oudenhoorn zoeken

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Oudenhoorn inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Oudenhoorn zoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat je precies verwacht. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een professionele schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er nuttige vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Nissewaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oudenhoorn

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Oudenhoorn

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Oudenhoorn, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Vierpolders, Oostvoorne, Heenvliet en Abbenbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder bekijk je enkele veel voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,90 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Oudenhoorn. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen +/- €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot €19,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die gedaan worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Oudenhoorn huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Oudenhoorn?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie