Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Abbenbroek

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Abbenbroek? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een goede schoonmaker in Abbenbroek! Op deze pagina vind je duidelijke tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-abbenbroek

Een schoonmaakster in Abbenbroek gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Abbenbroek inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je allerlei platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Abbenbroek opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een bedreven schoonmaker is best lastig. Er bestaan diverse online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Nissewaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Abbenbroek

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Abbenbroek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Abbenbroek, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Heenvliet, Oudenhoorn, Zuidland en Simonshaven.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bieden wij de meest voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,80 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor bevordert het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende bedrijven in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Abbenbroek. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,20 tot €15,00 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Abbenbroek kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Abbenbroek?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie