Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nooitgedacht

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Nooitgedacht? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Nooitgedacht! Op dit platform verstrekken we concrete tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-nooitgedacht

Een schoonmaakster in Nooitgedacht vinden

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Nooitgedacht inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nooitgedacht opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw aanmelding wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Aa en Hunze.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nooitgedacht

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Nooitgedacht

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Nooitgedacht, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Rolde, Nijlande, Marwijksoord en Papenvoort.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf verstrekken we een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al voor €12,80 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor bevordert de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal dienstverleners in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Nooitgedacht. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €23,50 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van kantoren, winkels, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Drenthe.
 • Kosten: tussen de €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot €18,00 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Nooitgedacht laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Nooitgedacht?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie