Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint Maartensbrug

Wil je een schoonmaakhulp in Sint Maartensbrug? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Sint Maartensbrug! Op onze schoonmaakwebsite lees je handige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-sint-maartensbrug

Een schoonmaakster in Sint Maartensbrug gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Sint Maartensbrug inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Sint Maartensbrug opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval de opdracht ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Schagen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint Maartensbrug

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Sint Maartensbrug

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Sint Maartensbrug, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Sint Maartensvlotbrug, Burgerbrug, Schagerbrug en Warmenhuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in jouw huishouden. Hieronder bekijk je de meest voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,00 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere dienstverleners in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Sint Maartensbrug. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van winkels, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €22,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot +/- €17,50 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die afgewerkt worden: stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je afspraken maken over opruimen of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Sint Maartensbrug hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sint Maartensbrug?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie