Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Giessenlanden

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Giessenlanden? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Giessenlanden! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je diverse tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-giessenlanden

Een schoonmaakster in Giessenlanden zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Giessenlanden inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ook zien wij steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Giessenlanden opzoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van diverse online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Giessenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Giessenlanden

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Giessenlanden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Giessenlanden, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Altena, Schouwen-Duiveland, Gorinchem en West Betuwe.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser huur je in voor de meest gangbare karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf verstrekken we een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei organisaties in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Giessenlanden. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot €19,25 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Giessenlanden huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het aantal m2, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Giessenlanden?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie