Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Altena

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Altena? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Altena! Op dit platform ontdek je volop tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-altena

Een schoonmaakster in Altena inhuren

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Altena inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Altena opzoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is slim om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan speciale platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Altena

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Altena

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Altena, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Schouwen-Duiveland, Middelburg, Giessenlanden en Gorinchem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper huur je in voor de meest gangbare klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder delen wij de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,80 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor stimuleert het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende dienstverleners in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Altena. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen gemiddeld €22,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot +/- €15,75 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Altena huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Altena?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie