Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dussen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Dussen? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Dussen! Op deze pagina lees je diverse tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-dussen

Een schoonmaakster in Dussen vinden

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Dussen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Dussen vinden

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw aanvraag beantwoord wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dussen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Dussen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Dussen, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Hank, Andel, Babyloniënbroek en Meeuwen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Bijgaand verstrekken we de meest gangbare taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de regio al vanaf €12,90 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Dussen. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen de €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot +/- €15,00 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale werkzaamheden die afgewerkt worden: dweilen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Daarbij kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Dussen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan de grootte van de woning, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Dussen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie