Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Andel

Wil je een schoonmaakhulp in Andel? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Andel! Op onze schoonmaakwebsite vind je handige tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-andel

Een schoonmaakster in Andel zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Andel inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Andel inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt een beroep doen op verschillende bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Andel

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Andel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Andel, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Giessen, Rijswijk, Hank en Dussen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker is er voor alle karweitjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder check je een lijst met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleren wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,90 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor heeft effect op het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal bedrijven in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Andel. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €24,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot wel €16,00 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die gedaan worden: keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Andel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Andel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie