Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hank

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Hank? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Hank! Op ons portaal verstrekken we praktische tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bieden we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-hank

Een schoonmaakster in Hank zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Hank inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ten derde heb je allerlei online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Hank zoeken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, takenpakket en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er nuttige bemiddelaars die daarbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hank

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Hank

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Hank, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Andel, Giessen, Dussen en Babyloniënbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in jouw huishouden. Bijgaand delen wij een overzicht met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al voor €12,80 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte heeft effect op een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei organisaties die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Hank. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen plus minus €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot wel €17,25 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Hank huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Hank?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie