Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heenvliet

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Heenvliet? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Heenvliet! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we concrete tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook delen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-heenvliet

Een schoonmaakster in Heenvliet inhuren

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Heenvliet inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde ontstaan er meer en meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Heenvliet inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op handige Apps en websites die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Nationalehulpgids.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Nissewaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heenvliet

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Heenvliet

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Heenvliet, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Oudenhoorn, Vierpolders, Abbenbroek en Zuidland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder bekijk je een opsomming met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,30 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor helpt bij de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Heenvliet. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €20,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van scholen, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen ongeveer €23,50 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot wel €17,00 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die gedaan worden: stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Heenvliet huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Heenvliet?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie