Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vierpolders

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Vierpolders? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Vierpolders! Op deze website verstrekken we duidelijke tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bespreken we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-vierpolders

Een schoonmaakster in Vierpolders vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Vierpolders inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ook zijn er diverse speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Vierpolders inhuren

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op tarief, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van verschillende online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Brielle.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vierpolders

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Vierpolders

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Vierpolders, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Oostvoorne, Tinte, Oudenhoorn en Heenvliet.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in jouw huishouden. Bijgaand bieden wij een lijst met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene aanbieders in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Vierpolders. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen +/- €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot €17,25 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Vierpolders hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van dweilen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Vierpolders?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten bedragen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie