Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Brielle

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Brielle? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Brielle! Op deze website bieden we veel tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,30 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-brielle

Een schoonmaakster in Brielle inhuren

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Brielle inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je steeds meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Brielle zoeken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser aan huis komt. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien de opdracht ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn handige applicaties die je hierbij helpen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Brielle.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Brielle

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Brielle

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Brielle, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Westvoorne, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis en Nissewaard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel verstrekken we enkele veel voorkomende klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp in de buurt al voor €13,30 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmakers in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Brielle. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen +/- €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot €16,25 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard taken die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Brielle huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Brielle?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie