Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zwartewaal

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Zwartewaal? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Zwartewaal! Op deze website lees je concrete tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we adressen van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €13,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-zwartewaal

Een schoonmaakster in Zwartewaal zoeken

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Zwartewaal inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Zwartewaal inhuren

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is goed om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op diverse Apps en websites die daarbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Brielle.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zwartewaal

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Zwartewaal

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Zwartewaal, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Middelharnis, Stad aan ’t Haringvliet, Rockanje en Tinte.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom huis. In het gedeelte hieronder tref je een lijst met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,90 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene bedrijven in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Zwartewaal. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot €17,75 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Zwartewaal huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Zwartewaal?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie